Ονομάζομαι Χρύσα Χαϊνά. Αποφοίτησα το 2005 από το Τμήμα Φωτογραφίας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας και έκτοτε ασχολούμαι με τη φωτογραφία. Εργάστηκα αρκετά χρόνια σε τηλεοπτικούς σταθμούς και στον έντυπο χώρο των εφημερίδων και των περιοδικών.

Το 2011 ίδρυσα την εταιρεία Image-Studio Photography και ασχολούμαι  με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης, έχοντας  εξειδικευτεί τα τελευταία χρόνια  και στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητου. Από την αρχή κατάλαβα ότι αυτό είναι το πάθος μου, και ότι ήθελα να αφοσιωθώ σε αυτό.

Οι λεπτομέρειες, οι οικογενειακές στιγμές, τα στιγμιότυπα χαράς και έκπληξης στα πρόσωπα των δικών σας ανθρώπων, αλλά και η αγάπη και το πάθος που υπάρχει στο ζευγάρι που παντρεύεται, είναι στιγμές που θέλω να αποθανατίσω για εσάς.

Στόχος και σκοπός μου είναι να εξιστορήσω τις μοναδικές αυτές στιγμές για εσάς, να σας μεταφέρω συναισθήματα γεμάτα νόημα, αλήθεια και τέχνη, όπου με το πέρασμα των χρόνων τα συναισθήματα αυτά να παραμείνουν αναλλοίωτα.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και από κοντά και να μου δώσετε την ευκαιρία να σας αποτυπώσω εικόνες που θα έχουν πραγματική αξία για εσάς και τους δικούς σας!

 

IMAGE-STUDIO Photography


Η εταιρεία Image-Studio Photography ασχολείται με τη φωτογράφιση και κινηματογράφηση εκδηλώσεων, γάμων και βαπτίσεων, καλύπτοντας εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Εδρεύει στη Χαλκίδα, έχοντας δημιουργήσει δύο χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Και οι δύο χώροι βρίσκονται στο κέντρο της Χαλκίδας, σε εμπορικούς δρόμους, ειδικά διαμορφωμένοι για τις δικές σας ανάγκες.

Επί της οδού Αβάντων 65, βρίσκεται σε ισόγειο κατάστημα, ένας χώρος με νεανική διαμόρφωση και αρχιτεκτονική, για την παρουσίαση της δουλειάς μας στα μελλοντικά μας ζευγάρια.

Επί της οδού Αντωνίου 3, στον ημιώροφο, βρίσκεται ο χώρος του στούντιο, όπου πραγματοποιούνται οι φωτογραφίσεις πορτραίτων, εγκυμοσύνης, νεογέννητου και προϊόντων, καθώς επίσης και ο χώρος επεξεργασίας και παραγωγής των φωτογραφιών και των κινηματογραφήσεων.